Over ons

Laura Karsters | creatief kindercoach

Ik ben Laura, geboren in Suriname, waar ik de eerste jaren van mijn leven heb gewoond. Momenteel woon ik in Scheveningen dichtbij de zee waar ik graag kom. Ik werk als creatief coach voor kinderen en volwassenen, en ben daarnaast beeldend kunstenaar.
Het bieden van steun aan kinderen van scheidende ouders staat mij zeer nabij. Als kind van gescheiden ouders weet ik wat de impact is van een scheiding op het leven van een kind. Als creatief coach kan ik kinderen tot steun zijn in een periode van scheiding van hun ouders. Mijn ervaring is dat het werken met creatieve middelen de ruimte geeft om zonder woorden het kind zijn verhaal te laten vertellen. Dit geeft veel inzicht in de belevingswereld van het kind.

Voor meer informatie over mijn werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn website: www.laurakarsters.nl

Kirsten Haak | familiemediator

Ik ben Kirsten en ik woon in Scheveningen. Vanuit mijn vak als familiemediator is de behoefte ontstaan om iets voor kinderen te kunnen betekenen die te maken krijgen met scheidende ouders. Ik heb hier invulling aan gegeven door samen met Laura het Kids Matters programma op te zetten dat kinderen een steuntje in de rug geeft. Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen goed door hun ouders worden begeleid in deze verdrietige, onzekere periode reik ik ouders handvatten aan om ze daarmee op weg te helpen.

Voor mijn werkzaamheden als mediator verwijs ik u graag naar mijn website: www.mediationmatters.nl